Tuyển dụng Giám Đốc Điều Hành
Mô tả công việc
- Plan and implement short and long term strategies to improve guests’ satisfaction of food quality to enhance food and beverages and promotion revenue.
- Supervise day to day all kitchen activity and associates.
- Supervised all food preparation.
- Coaches the sous chef and other members of the kitchen staff, so they perform at their best.
- Excellent culinary skills and good knowledge in food handling and sanitation standard.
- Experience in operation and menu composition, purchasing and maintaining kitchen equipment.
- Experiment with recipes and suggest new ingredients.
- Ensure compliance with all health and safety regulations within the kitchen area.
Yêu cầu ứng viên
- Over 5 years working experience in the international hotel or high-end restaurants.
- Strong customers and associate communication skills.
- Strong strategic thinking, team leadership and management skills.
- Ability to stay calm and perform various tasks.
- Great time management Up-to-date knowledge of techniques and recipes.
- Able to understand and communicate in English.
Quyền lợi/Phúc lợi
- Deal with the company
Địa điểm làm việc
- Thành phố Hồ Chí Minh
Quy mô: | 50-99 nhân viên |
Lĩnh vực: | Chưa cập nhật |
Địa chỉ: | Tầng 18 Toà nhà Bitexco Số 2 Hải Triều, Phường Bến Nghé, Quận 1, TP Hồ Chí Minh |
Tên công ty: | Công ty TNHH Golden Phoenix Vietnam |
Quy mô: | 50-99 nhân viên |
Lĩnh vực: | Chưa cập nhật |
Địa chỉ: | Tầng 18 Toà nhà Bitexco Số 2 Hải Triều, Phường Bến Nghé, Quận 1, TP Hồ Chí Minh |
Ngày đăng tuyển: | 19/11/2020 |
Cấp bậc: | Trưởng nhóm/Giám sát |
Học vấn: | Cao đẳng |
Số lượng tuyển: | 0 |
Độ tuổi: | Không yêu cầu |
Giới tính: | Không yêu cầu |
Hình thức làm việc: | Toàn thời gian |
Thông báo
Bạn chưa thể ứng tuyển, Vui lòng Đăng nhập nộp hồ sơ
Nếu chưa có tài khoản, hãy Đăng ký tài khoản với chúng tôi